Автоматични врати

Продукти

Ние ще предложим всичко от което имате нужда

Продуктовата гама на врати RECORD предлага разнообразни решения.

Стандартни и специализирани модели отговарящи на всяко ваше изискване и нужда.

За повече информация на предлаганата от нас продуктова гама не се колебайте да се свържете с нас

Автоматични врати RECORD – видове и характеристики

Необходимостта от употреба на автоматични врати в съвременния свят се увеличава непрекъснато, особено що се отнася до търговски обекти и сгради с обществено значение. Те осигуряват удобство и улесняват посетителите, като им гарантират висока степен на безопасност, съобразена с най-строгите  противоепидемични хигиенни изисквания. Причина за това е липсата на необходимост от докосване на тези врати с цел тяхното отваряне.  Поставянето на автоматични врати е отличен избор за всеки търговски обект, офис или обществена сграда, независимо от площта или броя посетители. Избор, който дори би допринесъл за успеха на всеки бизнес,  правейки търговските обекти и офиси по-привлекателни и удобни за клиентите. В следващите редове ще ви представим основните видове автоматични врати RECORD, които предлагаме на Българския пазар, като Ви запознаем  с техните отличителни характеристики.

Прочети още

Плъзгащи автоматични врати RECORD – започваме с плъзгащите автоматични врати, които най-често срещаме в нашето ежедневие.  Можете да откриете тези автоматични врати в почти всеки търговски обект или обществена сграда. Виртуално безшумни и изключително надеждни, плъзгащите автоматични врати Record са с изключително дълъг експлоатационен живот при гарантирано ниски разходи за поддръжка и ремонт през този период. Някои от моделите плъзгащи автоматични врати притежават способността  да функционират дори при отпаднало захранващо напрежение.  Нашите плъзгащи автоматични врати притежават стилен и иновативен дизайн, който ще удовлетвори  напълно   индивидуалните изисквания и предпочитания на всеки клиент. Предлагаме ги във вариант на термо-изолирани плъзгащи автоматични врати от серията Thermcord, които ще повишат енергийната ефективност на вашата сграда.

Автоматични врати 1

Автоматични врати – Купете от нас!

Въртящи се автоматични врати RECORD – нашите въртящи се автоматични врати са перфектното съчетание от безкомпромисно качество и впечатляващ индивидуален дизайн. Този вид автоматични врати свежда до минимум негативния ефект от нежелани  въздушни течения  във всяка сграда  с много входове и посетители, като гарантира постоянна комфортна среда при изключително ниски разходи за отопление и климатизация. Съществува  възможност за монтаж на целия електро-задвижващ механизъм в пода с цел постигане на уникална визия и индивидуалност. Въртящите се автоматични врати Record са стандартно оборудвани с  опция за комуникация с всяка пожаро-известителна сградна система.  Подлежат на сертификация за евакуационни изходи, като може да бъдат изпълнени  и  с  допълнителната функция „Break-Out“. В съвременния свят  въртящите се автоматични врати са се превърнали в незаменима част от енергийната ефективност на всяка сграда, предназначена за обществен достъп, и задължителен елемент при осигуряване   комфорта на посетителите.

Автоматични врати с двойносгъващи крила RECORD – автоматични врати с двойно-сгъващи крила са изключително подходящо, а не рядко и единственото решение  за помещения  с ограничено пространство, където е технически невъзможно да се монтира автоматична плъзгаща или кръгла въртяща се врата. Благодарение на този иновативен механизъм   за сгъване на  крилата се превъзмогват пространствените ограничения, като превръщаме помещенията  в  напълно комфортни и лесно достъпни такива.
Автоматични врати за медицински заведения RECORD – предлагаме на Вашето внимание и автоматични или механични плъзгащи  врати, специално предназначени и отговарящи на специфичните изисквания на медицинските заведения, в това число болници, поликлиники, операционни зали, лаборатории, хосписи и т.н.  Те притежават функции за херметично затваряне и/или лъчезащита (чрез вграден радиационен филтър), като дори са подходящи за помещения с повишена влажност и агресивна среда. Този тип автоматични врати са задължителен елемент както в болничните заведения и поликлиниките, така и в операционните и рентгеновите зали. Важно е да се отбележи, че материалите за тяхното производство отговарят на най-строгите хигиенни изисквания  и са напълно устойчиви към всички сертифицирани за медицински нужди  почистващи препарати

Автоматични врати 2

Автоматични врати

Бързи ролетни автоматични врати RECORD –  бързите ролетни автоматични врати са удачни за прегради между вътрешни складови помещения с различни температури, логистични центрове, супермаркети, летища и т.н. Те се отличават с висока скорост на отваряне и затваряне, което е значително преимущество за клиентите и служителите на въпросните обекти. Бързите ролетни автоматични врати Record са оборудвани с устойчив безчетков електромотор, както и с интегрирана светлинна бариера за максимална сигурност. Вградена е също така Record Anti-Crash (RACS) система, която служи за предотвратяване на потенциални повреди на съответните автоматични врати от удари с колички, палети и т.н.

Автоматика за врати на панти RECORD – и не на последно място, предлагаме на клиентите си първокласна автоматика за врати на панти. Автоматика, която е изключително надеждна и безшумна. Може да се приложи за еднокрили и двукрили радиални врати, като е налице възможност за монтаж на целия електромеханизъм в пода. Продуктите ни са с Европейски сертификат за противопожарни врати и евакуационни изходи.

Защо да закупите автоматични врати именно от нас?

Ние от фирма „Кармел Трейд“ ЕООД сме единствен официален представител за България на реномирания швейцарски бранд за автоматични врати AGTA RECORD.

Защо да изберете нас?

Автоматични врати 3

Автоматични врати – Качество и достъпност

Автоматични врати RECORD: Първокласно качество – произвежданите от AGTA RECORD автоматични врати са с доказано и безкомпромисно качество. През годините компанията се утвърди като абсолютен лидер в своя бранш. В допълнение, непрекъснато се внедряват нови и модерни функции и технологии, които да отговорят на всички съвременни изисквания за стил, визия и функционалност .

Автоматични врати  RECORD: Ниска консумация на електроенергия и висока енергийна ефективност – произвежданите от AGTA RECORD автоматични врати са най-икономичните такива на световния пазар. Този ефект е постигнат благодарение на иновативните технологии, внедрени във всеки наш продукт.

Автоматични врати  RECORD: Най-висока степен на сигурност – освен първокласно качество, тези автоматични врати ви предоставят и най-висока степен на сигурност, като рисковете от неприятни инциденти при употребата им са сведени до абсолютния минимум. Те са сертифицирани по Европейския стандарт за безопасност EN 16005, чието основно предназначение е да гарантира безопасността на хората при преминаване през автоматични врати, независимо дали те са използвани за нормален достъп или пък като евакуационни изходи.

Автоматични врати  RECORD: Евтина поддръжка – разходите за сервиз и поддръжка на автоматични врати AGTA RECORD са гарантирано  ниски през целия експлоатационен цикъл. Това  Ви осигурява  значителни икономии на финансови средства в дългосрочен план в съчетание с най-високо качество, сигурност и безопасност.

Автоматични врати RECORD: Професионална консултация – екипът на „Кармел Трейд“ ЕООД е с дългогодишен опит в предлагането на автоматични врати и познава добре характеристиките на всеки един продукт от категорията. Не се колебайте да се свържете с нас при необходимост от професионална консултация . Ние ще отделим време, за да разберем Вашите нужди, и ще предложим индивидуално решение, отговарящо на Вашите изисквания и очаквания.

Автоматични врати  RECORD – комфорт, сигурност, надеждност и дълъг експлоатационен живот. Без компромис!

Автоматични врати RECORD – видове и характеристики

Защо да закупите автоматични врати именно от нас?