Project Description

Въртящи се врати

Механични, полуавтоматични и напълно автоматизирани системи за кръгли врати

 • Комбинация от впечатляващ индивидуален дизайн и безкомпромисно качество
 • Широк диапазон от размери: от 1600 до 8000 mm в диаметър и височина до 8000 mm
 • 100 % произведени в Германия от “BLASI” – световен лидер в производството на бутикови кръгли врати
 • Гаранция за висока енергийна ефективност във всяка съвременна сграда
 • Възможност за монтаж на целия електромеханизъм в пода
 • Функция „Break-Out“
 • Сертификат за евакуационни изходи, DIN 18650 и EN 16005
 • Системи за сигурност (Security Revolving Doors)
Въртящи се врати 1
Въртящи се врати 2

Други продукти

Въртящи се врати – какви са техните преимущества?

Автоматичните въртящи се врати са все по-популярен и предпочитан избор в днешно време. Те могат да се видят на входовете на повечето молове, летища и в редица бизнес и обществени сгради. Какви са преимуществата на автоматичните, полуавтоматичните и механичните  въртящи се врати?  Преимущества на всички видове  въртящи се врати се свързват   както  с  максимално лесната им и удобна за посетителите употреба,  така и  с недопускане образуването на въздушни течения,  като по този начин се  гарантира оптимална енергийна ефективност на съответната сграда. В следващите редове ще научите малко повече за споменатите дотук ползи  при избора  на въртящи се врати:

Прочети още
Въртящи се врати 1

Въртящи се врати

 • Въртящи се врати: Лесна и удобна употреба – както си личи и от наименованието им, автоматичните въртящи се врати   осигуряват на посетителите лесен и удобен достъп  до всяка сграда, без да е необходимо съответните посетители да осъществяват какъвто и да било контакт с тях. Това е от голяма полза за по-възрастните хора, както и за хората с различни физически потребности. Залагането на въртящи се врати ще направи вашата сграда значително по-достъпна, а бизнеса ви – привлекателен за широк кръг от клиенти.
 • Въртящи се врати: Оптимална енергийна ефективност – още една причина въртящи се врати да се използват толкова често в молове и други търговски обекти, посещавани от голям брой хора на ежедневна база, е гарантирането на оптималната енергийна ефективност на сградата. Самият принцип на работа на автоматичните въртящи се врати и на допускане на посетителите в сградата предотвратява възникването на въздушните течения и запазва постоянната температура във вътрешното пространство, създавайки естествена бариера между външните атмосферни условия и вътрешната среда. Това от своя страна води до по-ниски енергийни разходи през всички сезони на годината.

Кои са отличителните характеристики на въртящи се врати RECORD?

Швейцарската марка AGTA RECORD е водеща на глобалния пазар на автоматични врати. През годините тя е доказала, че  нейните продукти са правилният избор, когато се търси качество, сигурност, ефективност и визия . Ето кои са отличителните характеристики на въртящи се врати RECORD:

Въртящи се врати 2

Въртящи се врати – Разгледайте предлаганите от нас решения!

 • въртящи се врати RECORD: най-висока степен на сигурност и безопасност – при избор на въртящи се врати RECORD можете да бъдете сигурни , че те ще гарантират най-висока степен на сигурност и безопасност за Вашите  посетители. Въртящи се врати RECORD са снабдени с всички необходими сензори и модули за активна и пасивна защита, и са сертифицирани по Европейския стандарт за безопасност EN 16005.
 • въртящи се врати RECORD: дискретен монтаж на електромеханизма – въртящи се врати RECORD дават възможност за дискретен монтаж на електро-задвижващия механизъм в пода. По този начин получавате уникален по рода си дизайн при това без да се компрометира функционалността и безопасността на крайния продукт.
 • въртящи се врати RECORD: евтина и леснодостъпна поддръжка – важна причина за избор  на въртящи се врати RECORD е тяхната изключително достъпна  поддръжка. Можете да бъдете сигурни, че изключително ниското ниво на  разходи за сервиз и  поддръжка  ще спести огромен финансов ресурс за вас и вашия бизнес в дългосрочен план.
 • въртящи се врати RECORD: впечатляващ индивидуален дизайн – всички въртящи се врати RECORD са с впечатляващ индивидуален дизайн. Дизайн, който напълно отговаря на облика и атмосферата на съвременните бизнес и обществени сгради.  Дизайн, чрез който  ще впечатлите  своите клиенти и посетители.

Защо да се доверите именно на нас при нужда от въртящи се врати?

Ние от фирма „Кармел Трейд“ ЕООД сме единственият официален представител за територията на България на швейцарския бранд AGTA RECORD. Предлагаме на българските потребители и бизнес най-добрите и актуални оферти от първокласната продуктова гама на марката. Това важи в пълна степен и за офертите от категория „Въртящи се врати“. Вижте няколко основателни причини да се доверите именно на нас при нужда от въртящи се врати:

Въртящи се врати 3

Въртящи се врати от Record BG

Покупка на въртящи се врати RECORD: Гарантирано качество –  както вече отбелязахме, през годините марката AGTA RECORD е доказала, че не прави никакви компромиси по отношение на качеството на своите продукти. Залагайки на въртящи се врати RECORD, можете да бъдете уверени в безупречната им работа, както и в гарантирането на необходимите нива на комфорт и безопасност за вашите клиенти. Швейцарският бранд непрекъснато инвестира в иновативни технологии и функции на вратите, което определя и водещата му позиция на глобалния пазар.

Покупка на въртящи се врати RECORD: Липса на неприятни инциденти – особено важно е, че при покупка на въртящи се врати RECORD ще гарантирате липсата на неприятни инциденти във вашата сграда. Както отбелязахме по-горе, въртящи се врати RECORD (и като цяло автоматичните врати от каталога на марката) са сертифицирани по Европейския стандарт за безопасност EN 16005. Стандарт, предназначен за осигуряване безопасността на преминаващите през такъв тип системи.

Покупка на въртящи се врати RECORD: Финансови преимущества – залагайки на въртящи се врати RECORD, ще получите множество преимущества във финансов аспект. От една страна, тези преимущества са свързани с евтината поддръжка на вратите, която вече споменахме в текста. Въпросната евтина поддръжка позволява в дългосрочен план да се спестят значително количество разходи. От друга, въртящи се врати RECORD се отличават с висока енергийна ефективност и позволяват също така да се намалят цялостните енергийни разходи на вашата сграда.  Така че инвестицията в тях определено си заслужава от финансова гледна точка.

Покупка на въртящи се врати RECORD: Разнообразна продуктова гама –  предлагаме ви изключително разнообразна продуктова гама от въртящи се врати RECORD, измежду които можете да откриете наистина най-подходящите за своите нужди и изисквания. В това число широк диапазон от размери на вратите – от 1600 до 8500 мм в диаметър и височина до 8000 мм.

Покупка на въртящи се врати RECORD: Професионална консултация – ако имате нужда от професионална консултация за избора на конкретен модел въртящи се врати RECORD, не се колебайте да се обърнете към екипа на „Кармел Трейд“ ЕООД. Ние ще ви дадем подробна информация за интересуващите ви продукти и ще ви насочим  към решението, което би отговорило оптимално на изискванията и целите ви.

Въртящи се врати – какви са техните преимущества?

Кои са отличителните характеристики на въртящи се врати RECORD?

Защо да се доверите именно на нас при нужда от въртящи се врати?