Project Description

Автоматични плъзгащи врати

RECORD STA-20/21

 • Виртуално безшумни и изключително надеждни оператори
 • Подходящи за врати с ширина от 800 до 3000 mm и височина до 3000 mm
 • Монтаж при еднокрили, двукрили, телескопични и огънати (полукръгли) плъзгащи врати
 • Функциониране дори и при отпаднало захранващо напрежение
 • Иновативен дизайн
 • Възможност за монтаж на целия електромеханизъм в пода
 • Сертификат евакуационни изходи
 • Функция „Break-Out“
 • Одобрена EN 16005 и DIN 18650 технология
 • Стандартни, нестандартни и индивидуални технически решения
Автоматични плъзгащи врати 1
Автоматични плъзгащи врати 2

Други продукти

Автоматични плъзгащи врати Record – приложение и основни преимущества

Автоматичните плъзгащи врати се превръщат във все по-популярно и  предпочитано  решение, що се отнася до бизнес и обществени сгради, независимо от броя на ежедневните им посетители. За широкото разпространение на този тип врати са налице няколко  основателни причини, които се крият преди всичко в отличителните им характеристики и в преимуществата, свързани с употребата на автоматични плъзгащи врати. В следващите редове ще се постараем да разясним малко повече  преимуществата на Швейцарските автоматични плъзгащи врати Record:

Прочети още
Автоматични плъзгащи врати 1

Автоматични плъзгащи врати

 • Автоматични плъзгащи врати Record: Отличават се с изключително висока степен на надеждност – автоматични плъзгащи врати Record  са изключително издръжливи,  независимо от интензитета им на употреба. Характеризират се с доказано дълъг експлоатационен живот и с минимални разходи за поддръжка, като всичко това се дължи на безкомпромисното швейцарско качество и прецизна изработка.
 • Автоматични плъзгащи врати Record: Нашите врати са известни с безупречната си сигурност и безопасност – тук е мястото да посочим, че автоматични плъзгащи врати RECORD са сертифицирани по Европейския стандарт EN 16005, регулиращ нормите на  безопасност на пътникопотока  при преминаване през автоматични врати. Предлаганите от нашата компания автоматични плъзгащи врати са подходящи за употреба както за осигуряване на нормален достъп, така и за  евакуация  в съответните сгради .
 • Автоматични плъзгащи врати Record: Почти безшумни – автоматични плъзгащи врати RECORD се характеризират с много ниско ниво на шум в работен режим  Този факт ги прави особено подходящ избор при  осигуряване на комфортна и тиха работна среда в офиси и бизнес сгради.
 • Автоматични плъзгащи врати Record: Стилен дизайн – автоматични плъзгащи врати RECORD се отличават със съвременен, стилен и дори иновативен дизайн. Дизайн, който се вписва отлично в облика и атмосферата на съвременните търговски и бизнес обекти. В допълнение, е налице възможност за монтаж на целия електромеханизъм в пода.
 • Автоматични плъзгащи врати Record: По-високо ниво на енергийна ефективност – предлагаме автоматични плъзгащи врати RECORD, изпълнени  във вариант с термо-изолирана алуминиева профилна система от серията „Thermcord“, който ще гарантира допълнителна  енергийна ефективност на съответната сграда.  Тези врати  осигуряват изключително ниво на термоизолация в диапазона от  λ= 1,4 W/m.K до λ= 1,1 W/m.K , благодарение на което се запазва постоянната температура във вътрешността на сградата.  В допълнение, всички наши врати се характеризират с изключително ниска консумация на електроенергия – около 90 W при нормален автоматичен режим, което е гаранция за ниски експлоатационни разходи в дългосрочен план.

Къде най-често се използват автоматични плъзгащи врати?

Продължаваме с обособяването на типовете обекти, където най-често се използват автоматични плъзгащи врати. Както отбелязахме в самото начало на текста, този тип врати са приложими  във всички видове обществени сгради и търговски обекти, независимо от техния размер и посещаемост.

Автоматични плъзгащи врати 2

Автоматични плъзгащи врати – Разгледайте нашите предложения!

 • автоматични плъзгащи врати: Търговски обекти – тук обхващаме целият диапазон, като започнем с  моловете, големи търговски вериги и стигнем до малки търговски обекти, в това число заведения и аптеки   Употребата на нашите автоматични плъзгащи врати в тези обекти  гарантира високи  нива на надеждност, сигурност, комфорт и енергийна ефективност. Покриват всички съвременни хигиенни и противоепидемиологични изисквания като свеждат почти до нула необходимостта Вашите клиенти да докосват вратите при влизане или излизане от търговския обект. Осигуряват  най-висока степен на удобство на клиентите ви.
 • автоматични плъзгащи врати: Офиси и Бизнес сгради – офис и бизнес сградите  все по-често се доверяват на избора на автоматични плъзгащи врати. Те са неразделна част  от комфорта и гарантират удобство както на самите служители, така и на клиентите на съответните фирми. Предлаганите от нашата компания автоматични плъзгащи врати с подчертания си иновативен дизайн  допринасят за модерния  облик на всяка сграда или офис .
 • автоматични плъзгащи врати: Обществени сгради – поставянето на автоматични плъзгащи врати е препоръчителен вариант и за сгради от обществено значение, в това число държавни учреждения и банки. Автоматични плъзгащи врати RECORD ще осигурят надежден  комфорт и сигурност на  всички посетители и значително ще улеснят  достъпа в съответните сгради на хора в неравностойно положение. .

Защо да се доверите на нас и нашето експертно мнение при нужда от автоматични плъзгащи врати?  

Фирма „Кармел Трейд“ ЕООД е единственият официален представител за България на водещия швейцарски бранд за автоматични врати AGTA RECORD. При нас ще откриете най-добрите и актуални предложения от каталога на марката, включително от категория „Автоматични плъзгащи врати“. Вижте основните причини да се доверите именно на нас при нужда от първокласни продукти от тази категория:

Автоматични плъзгащи врати 3

Автоматични плъзгащи врати от Record BG

Покупка на автоматични плъзгащи врати: Най-високо качество – през годините швейцарският бранд AGTA RECORD е доказал, че произвежда автоматични плъзгащи врати с най-високо качество и надеждност. Непрекъснато внедряваните иновативни функции и технологии са основа за това марката не само да достигне, но и да запази  безспорната си лидерска позиция в този бранш в продължение на десетилетия.

Покупка на автоматични плъзгащи врати: Сигурност и безопасност за преминаващите – сигурността и безопасността за преминаващите през автоматични плъзгащи врати  RECORD са основен приоритет  за компанията и са  напълно гарантирани чрез използването на  най-модерните комбинирани сензори. В допълнение, обновяването на управляващия софтуер се превърна в задължителен и непрестанен процес. Ние предоставяме своевременно и безплатно новите версии на нашите клиенти. Сертифицирането на всички  наши автоматични плъзгащи врати по Европейския стандарт за безопасност EN 16005 е доказателство за това, че нашите усилия в тази посока  намалява риска от нежелани инциденти до абсолютния минимум.

Покупка на автоматични плъзгащи врати: Ниска консумация на електроенергия – предлаганите на пазара модели автоматични плъзгащи врати AGTA RECORD са известни с високата си енергийна ефективност  Въпреки това, горещо препоръчваме да се  доверите на  автоматични плъзгащи врати от серията ни Thermcord.

Покупка на автоматични плъзгащи врати: Евтина поддръжка – още един аспект, който ще ви осигури спестяване на разходи при избора  на  автоматични плъзгащи врати  RECORD, е тяхната поддръжка в дългосрочен план. Разходите за сервиз и поддръжка на тези врати са доказано ниски, което ги превръща в предпочитан избор

Покупка на автоматични плъзгащи врати: Професионална консултация и инженеринг  – при нужда от професионална консултация относно избора на конкретен модел автоматични плъзгащи врати, не се колебайте да се обърнете към екипа на “Кармел Трейд“ ЕООД. Ние имаме дългогодишен опит в предлагането на тези  системи и сме в състояние да ви дадем подробна информация за всеки един продукт от категорията.

Автоматични плъзгащи врати Record – приложение и основни преимущества

Къде най-често се използват автоматични плъзгащи врати?

Защо да се доверите на нас и нашето експертно мнение при нужда от автоматични плъзгащи врати?