За Нас

“КАРМЕЛ ТРЕЙД“ ЕООД е единственият представител на AGTA RECORD за България.

Фирмата AGTA RECORD е основана през 1953 в Швейцария. Стремежът на компанията непрекъснато да отговоря на всички клиентски изисквания, в комбинация с безкомпромисното качество на предлаганите продукти, я превръщат в световен лидер при производството на системи за автоматично задвижване на врати.

“КАРМЕЛ ТРЕЙД“ ЕООД е единственият официален представител на AGTA RECORD за България. Ние предлагаме цялото портфолио на компанията, включващо автоматични плъзгащи и телескопични, сгъваеми и кръгли врати, автоматични плъзгащи врати с протитопожарна и противодимна защита, бързи ролетни врати, специални врати за болнични и медицински заведения и др.

Нашият екип  е изграден от професионалисти с дългогодишен опит и мащабно мислене. Ние отделяме необходимото време, с цел да установим Вашите изисквания и да разберем  очакванията Ви в детайли,  преди да  предложим индивидуално решение, съобразено изцяло с  Вашето желание. Индивидуалният подход към клиентите и непрекъснатият анализ на  тенденциите в отрасъла, ни позволява да предложим  най-ефикасните и ефективни автоматични системи за врати, отговарящи на  съвременните изисквания за безопасност и енергийна ефективност. Стремим  се да предоставяме комплексни инженерингови решения, съобразени със специфичните нужди на нашите клиенти. Възприемаме се не като доставчик, а като дългосрочен партньор, занимаващ се с  анализ, спесифициране, проектиране и оптимизиране. Разполагаме със собствена производствена и складова база. Осигуряваме  доставка, монтаж, гаранционно и следгаранционно  сервизно техническо обслужване на предлаганите продукти.

Свържете се с нас
ISO-9001-2008 record international ltd
TÜV certificate
TÜV certificate revolving door KTA-20 Blasi
TÜV certificate Speedcord
TÜV certificate STA-21-20
TUV certificate agtatec DFA 127 Full Power and Invers